За Киндер фит разказва Д-р Дипчикова


Things

Д-р Таня Васева Дипчикова, семеен лекар, педиатър-гр.Пловдив.
Работи на индивидуална практика за първична медицинска помощ, има над 3000 пациента от които 1400 - деца.

Винаги давам витамини на децата, особено в периода когато започва есенно-зимния период. Киндер Фит дава много добри резултати както за профилактика и засилване на имунитета, така и за подсилване на организма, растеж и засилване на апетита. Родителите също са много доволни, тъй като децата им започват да се развиват добре, апетита се подобрява, израстват и се успокояват.

Витамините могат да се пият целогодишно, не само през есенно-зимния период, тъй като качеството на храната, която приемаме е много занижено в днешно време, а на организма му са необходими вещества и витамини, които да допринесат за оптималното му развитие.

Затова аз препоръчвам допълнителен прием на витамини, особено когато детето не наддава достатъчно и растежа му е забавен. Имаме статистически таблици, по които отчитаме физическото развитие на децата и при нужда, предписваме Киндер фит.

Винаги преди да постъпи в детско заведение, също е добре да се профилактира детето и да пие витамини.

Течните мултивитамини Киндер фит повишават защитните сили на детето и намаляват симптомите при наличие на появила се вече вирусна инфекция.

Децата също много ги харесват и приемат с удоволствие.